Ervaringen

Al heel wat mensen hebben bij Rob Hartholt hun rijbewijs gehaald. Ervaringen van geslaagden zijn hieronder te lezen.

voordeel Jesse: "Rob heeft mij geholpen om in een korte tijd mijn rijbewijs te halen waar ik enorm blij mee ben. Met weinig lessen heeft hij mij klaargestoomd voor het praktijkexamen waar ik in 1x voor geslaagd ben. De lessen waren altijd goed en de uitleg altijd duidelijk. Ik vond het een fijne ervaring om bij Rob te lessen en wil hem daarom ook heel erg bedanken hiervoor!"

voordeel Egbert: "In één keer geslaagd bij Rob. "Egbert je bent er klaar voor. Ik zou je nu zo mijn auto mee geven." Dat is wat ik na een goed jaar lessen van Rob te horen kreeg. En het lukte. Inmiddels een week al flink aan het rijden en ik merk dat ik vol vertrouwen de weg op ga. Goed ingeschat dus van deze opgewekte rij-instructeur die op de juiste momenten met zijn humor de spanning wist weg te nemen. Streng wanneer het nodig was en complimenteus wanneer ik goed rijgedrag vertoonde: "Kijk, hier word ik nou zo blij van hè!", kreeg ik dan te horen. Onderweg naar Zwolle pratend over van alles en nog wat: Formule 1 natuurlijk, de Coronatoestand, maar ook persoonlijke dingen. Bij Zwolle ging dan de knop om. Ok concentreren nu! Rob, ik dank je hartelijk voor je kunde. Dankzij jou rij ik nu!"

voordeel Silke: "Ik ging altijd met veel plezier naar de rijlessen met Rob. Elke les was het weer een gezellig stukje rijden met veel advies en hulp. Dus toen het praktijk examen eraan kwam was ik er helemaal klaar voor! Ik ben dan ook net zoals mijn vader, oudere zus en broer in één keer geslaagd bij Rob!"

voordeel Romy: "De rijlessen van Rob waren heel fijn, door omstandigheden van mijn andere rijschool ging ik naar Rob toe. Ik heb nog zoveel extra geleerd tijdens de lessen en de lessen waren nooit saai, altijd gezellig en zoveel gelachen. Tijden mijn examen was ik best zenuwachtig maar door Rob werd ik heel erg rustig. Rob heel erg bedankt voor deze gezellige en zeker leerzame lessen! "

voordeel Sven: "Ik ben erg tevreden over de rijlessen van Rob, legt duidelijk uit en is erg soepel qua tijden van de lessen. Dit alles heeft er voor gezorgd dat ik na achtien lessen in een keer ben geslaagd."

voordeel Ingrid: "1x in de week was het weer feest, er kwam weer een BMW de straat binnen rijden. Had altijd zin om lekker bij Rob in de auto te rijden, Rob is altijd in voor een leuke dolletje of een gesprek over alles en nog wat. Als je iets niet snapt over begreep wil Rob het met alle plezier en enthousiasme uitleggen ook al is het voor de duizendste keer. Van het begin tot het eind kreeg ik goede begeleiding, ook is ie heel flexibel in tijden. Bij deze Rob, hartstikke bedankt voor alles!"

voordeel Anna: "Heb mijn rijlessen bij Rob als erg gezellig en leerzaam ervaren. Kon altijd hulp krijgen als ik wilde of extra lessen inplannen. Heb ontzettend veel geleerd en ga nu met een fijn en veilig gevoel de weg op!"

voordeel Luuk: "Ik heb mijn lessen gevolgd bij rijschool Rob Hartholt. Ik heb een ontzettend fijne tijd gehad! De lessen waren uiterst leerzaam en ook nog eens gezellig. Rob heeft er voor gezorgd dat ik mijn praktijkexamen in één keer heb kunnen halen. Ook heeft mij dit erg weinig lessen gekost. Al met al ben ik erg tevreden!"

voordeel Jolein: "De rijlessen bij Rob waren altijd gezellig, bij Rob in de auto is het nooit stil. Rob was erg flexibel qua tijden. Als ik een keer niet kon was het niet erg en kon ik wel een andere keer in dezelfde week. Rob heeft veel geduld wat erg fijn was, als een keer iets niet lukte was het niet erg en deden we het gewoon nog een keer. Dankzij Rob in één keer geslaagd voor mijn autorijbewijs!"

voordeel Laurens: "Vond het heel gezellig rijden. Altijd meewerkend als je eens een keer niet kan of op een ander moment moet rijden, en boven op alles ook nog in één keer geslaagd. Zou geen andere rij school willen hebben."

voordeel Nina: "Ik ben door Rob in 1x geslaagd! Hij heeft me elke les heel goed begeleid en vroeg ook elke keer of het duidelijk was voor mij. Als ik iets niet snapte, legde hij het met alle liefde nog een keer uit. Hij gaf altijd hele goede tips en wist precies wat nodig was om het examen te halen. Het was altijd ook heel gezellig, dus bedankt Rob!!"

voordeel Noor: "Een week voor mijn examen heb ik nog drie lessen bij Rob kunnen volgen. Heel fijn dat dit op de korte termijn al zo kon en hij me klaar heeft kunnen stomen voor het examen. De lessen die hij gaf waren top! Ik ervaar Rob als een positieve en behulpzame rij instructeur. Hij zegt waar je het goed doet maar ook wat beter kan en daar helpt hij je dan ook bij. Daarnaast was er een goede sfeer, onderweg konden we ook over van alles praten. Bedankt Rob!"

voordeel Celeste: "Na onwijs leuke en leerzame rijlessen ben ik in 1x geslaagd voor m'n rijbewijs. Door Rob heb ik alles super duidelijk kunnen leren, en heb ik altijd fijne lessen van Rob gehad. Hij legt super rustig uit en is duidelijk, dat heeft mij erg geholpen en zo pakte ik het makkelijk en snel op. Hij is ook in voor een gezellig praatje onderweg en dat maakt de lessen super fijn. Ik kreeg altijd veel vertrouwen van Rob en daardoor voelde ik mij ook op mijn gemak in de auto. Ik stond ook altijd met smart op hem te wachten tot ik weer een uurtje mocht rijden en kletsen. Bedankt Rob voor je fijne lessen! En ik hoop veel kilometers te mogen maken."

voordeel Amber: "Rob is iemand die je meteen op je gemak stelt, het is namelijk altijd gezellig in de auto Rob heeft altijd wel iets leuks te vertellen waardoor de tijd ook zo voorbij gaat. Rob is ook erg flexibel! De ene keer had ik 1x in de week rijles en de andere keer 2x in de week, en als je een keer niet kon had hij altijd een ander plekje vrij in zijn agenda. Door vaak te oefenen, een goede uitleg en veel te herhalen ben ik voor theorie en praktijk in 1 keer geslaagd! Rob is dus zekere een hele goede aanrader. Dankjewel Rob voor alle gezellige en leerzame lessen!"

voordeel Peter: "Ik heb het als prettig ervaren dat jij mijn rij-instructeur was. Je gaf duidelijke uitleg en aanwijzingen. Ik heb veel geleerd en hoop nog veel veilige kilometers te maken. Er was altijd wel wat om over te praten in de auto waardoor ik ontspannen kon rijden. Rob Bedankt!"

voordeel Ashley: "Na twee praktijkexamens en heel wat rijlessen bij een andere rijschool besloot ik om het bij Rob te proberen. Hele goede keus! Hij heeft me het vertrouwen gegeven dat ik nodig had. Rob is altijd actief en alert tijdens de rijlessen, corrigeert en geeft veel tips. Heb nog veel mogen leren en vond het ook altijd heel gezellig! Dankjewel Rob!"

voordeel Jorn: "Het was altijd erg gezellig in de auto en kreeg goede tips en uitleg! Kon merken dat ik les kreeg van een ervaren instructeur. Ben in 1x geslaagd voor alles. Rob bedankt voor de leuke lesperiode! "

voordeel Joep: "Dankzij Rob ben ik geslaagd voor mijn examen. Het is leuk bij hem in de auto te kletsen over van alles en nog wat. Iedere Formule1 wedstrijd hebben we samen nog even doorgenomen. Robs BMW rijdt heel erg lekker, mijn ouders gaan dat nog héél vaak horen. Voor mijn verjaardag kreeg ik een slipcursus. Die kan ik nu eindelijk inplannen, ik kijk daar erg naar uit! "

voordeel Blankvoort: "Super gezellige en leerzame lessen gehad bij Rob! Altijd goed te pas en in voor een praatje. Prima begeleid tot en met mijn examen! Bedankt voor je super lessen, al je hulp en tijd!"

voordeel Wendy: "Zeer fijne tijd tijdens mijn leerproces naar het halen van mijn rijbewijs maar dit komt mede door de fijne rijinstructeur. Altijd goeie lessen structureel gekregen stap voor stap worden er nieuwe dingen geleerd en dat is top...... Ik heb alle lessen zeer positief en leerzaam ervaren, veel plezier gehad met mijn instructeur Rob Hartholt!"

voordeel Alex: "Dat ene uurtje in de week was altijd weer feest. Lekker scheuren met de dikke BMW van Rob. Onderweg altijd een praatje over de actualiteiten, voetbal, auto's, het weer, vakanties en ga zo maar door. Het is in ieder geval niet vaak stil bij Rob in de auto! De eerste les was om eens even te voelen wat het nou is, dat autorijden, maar gelijk de tweede les mocht ik de 'grote weg' al op. 80 kilometer per uur, dat is niet niks voor de eerste keer. Ik leste vaak in de avondspits, wat ik erg fijn vond vanwege de drukte. Overal mensen, fietsers en auto's waar je voor uit moet kijken. Rob is erg flexibel qua tijden. Als ik bijvoorbeeld mijn trein miste, was het geen probleem om de les naar een ander tijdstip te verzetten. Rob, bedankt voor het klaarstomen voor mijn rijbewijs. De theorie helaas in twee keer, maar het grote rijexamen in één keer gehaald! Nogmaals bedankt!!"

voordeel Nick: "Bedankt dat je me hebt klaargestoomd voor m'n scooter examen! Het was donders mooi, we kunnen goed met mekaar, donders gelachen ook. Rob je bent ook een top leraar je kunt er zo makkelijk van leren en je bent echt super behulpzaam. Rob ik heb echt veel aan je gehad en ik kom ook zeker mijn autorijbewijs bij je doen!"

voordeel Renko: "Ik heb altijd met heel veel plezier lessen gehad bij Rob. Het was altijd gezellig tijdens de lessen en ik had er altijd veel zin in. Rob geeft goede en duidelijke uitleg en hij is heel flexibel met het inplannen van de lessen. Kortom, goede en leuke rijlessen in een mooie auto. Rob bedankt!!"

voordeel Jurgen: "Rijden met Rob is altijd leuk en gezellig had ik gemerkt met mijn brommer rijbewijs dus heb ik er voor gekozen om ook mijn autorijbewijs te gaan halen bij Rob. Omdat ik vind dat rob altijd alles goed uitlegt en graag wil dat je het goed doet en goed leert dus moet daarom ook wel is streng zijn maar daar leer je wel het beste van vind ik zelf. Met een goed succes na 33 lessen mocht ik voor het eerst afrijden en ook nog geslaagd in een keer!! Dankjewel Rob Hartholt voor de fijne rijopleiding."

voordeel Noud: "Rijden met Rob is altijd een feest. Het is altijd gezellig in de BMW en omdat Rob altijd wel iets te praten heeft, rijd je ook met een ontspannen gevoel. Soms kan hij wel een beetje streng zijn, maar dat moet ook wel. Hij is altijd eerlijk over je rijgedrag en weet ook precies wat je kan of wat je nog niet zo goed kan. Ik ben ook in 1 keer geslaagd voor alles, dus succes had het zeker! Rob, Bedankt!!"

voordeel Marita: "Rob is iemand die je meteen op je gemak stelt, precies aanvoelt waar de knelpunten liggen en daaraan extra aandacht besteed. Ik heb met veel plezier les gehad en vond het bijna jammer dat ik in een keer geslaagd ben. Dankjewel Rob, voor de gezellige uurtjes en voor je geduld, goede adviezen en geweldige begeleiding! Voor iedereen die twijfelt over het kiezen van een rijschool: meld je aan bij Rob Hartholt en je krijgt zeker geen spijt."

voordeel Nienke: "Dankjewel voor alle rijlessen! Het was altijd gezellig en dat ene uurtje in de week was zo voorbij. Ik kreeg goede uitleg en tips waar ik veel aan had! Heb in twee keer mijn praktijkexamen gehaald. Ik heb het woord 'kijken' in het woordenboek opgezocht, ik zal het nooit meer vergeten haha! Dankjewel Rob!"

voordeel Jordi: "De rijlessen bij Rob verlopen altijd soepel. Ook is het erg fijn dat de lessen ook echt de volle 60 minuten zijn. Was ik of hij een keer een paar minuten te laat, dan gaat hij gewoon een paar minuten langer door. Rob praat veel en stelt je snel op je gemak. Daarnaast heeft hij heel snel door wat wel en niet kan, en geeft hij snel de vrijheid als het mogelijk is. Het rijlessen inplannen ging altijd heel flexibel en je lest in een mooie auto! Gelijk de eerste keer geslaagd, Rob bedankt!"

voordeel Relinde: "Bij mijn eerste rijles had ik al super veel zin om te beginnen. Toen Rob mij op kwam halen legde hij alles goed uit en hij was er heel duidelijk in wat er van je verwacht zou worden. Omdat ik de lessen zo leuk vond en de sfeer altijd goed was, was één uurtje in de week heel snel voorbij. Daarom keek ik al weer uit naar mijn volgende rijles. Bij mijn examen was ik gelukkig in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs en kan ik nu zelfstandig de weg op. BEDANKT ROB!!!"

voordeel Tom: "De rijlessen bij Rob waren top! De sfeer was altijd goed, het plannen van de lessen flexibel, een super mooie lesauto en natuurlijk een erg goede en gezellige rij instructeur! Ik raad iedereen rijlessen bij Rob aan!"

voordeel Rob: "Ik heb fijne rijlessen bij Rob gehad. Rob heeft geduld en hij weet precies waar jij staat met het autorijden. Je kan lekker met hem praten, terwijl je ook geconcentreerd autorijdt. Hij weet het gezellig te houden in de auto. Af en toe streng, maar dat mag (en moet) ook zeker. Ik heb met plezier bij Rob gelest en natuurlijk mijn rijbewijs ook nog gehaald. Rob, Bedankt!!"

voordeel Emmie: "Ik ben begonnen met lessen toen ik 17 jaar was, ik ben nu 18 en kan meteen al rijden! Ik heb hele leuke lessen gehad bij Rob, ik zat altijd met smart op hem te wachten als hij weer kwam en de lessen waren altijd zo weer voorbij omdat we lekker konden kletsen! Rob begeleid je heel goed, heeft geduld en is heel flexibel! Rob is zeker een aanrader!!!!"

voordeel Christian: "Een rijbewijs was voor mij niet interessant totdat ik had besloten om naar Zweden te emigreren. Met dank aan Rob heb ik op een relatief snelle manier mijn rijbewijs gehaald. Zelfs na het zakken voor mijn eerste examen heeft Rob er voor gezorgd dat ik mijn tweede examen versneld heb kunnen aanvragen zodat ik toch nog op tijd kon emigreren. Al met al waren het gezellige maar vooral ook goede lessen die dit voor mij mogelijk hebben gemaakt. Bedankt!"

voordeel Nicole: "Ik heb met plezier bij Rob Hartholt mijn rijlessen gevolgd. Ik kon altijd 2 keer per week lessen en Rob is erg flexibel met de lestijden, erg fijn. Het was erg duidelijk wat er verwacht werd, en ondanks dat Rob veel leerlingen heeft weet hij precies wie wat moeilijk vind en speelt hier ook op in. Gelukkig in de eerste keer geslaagd!"

voordeel Mirko: "Direct op mijn 18e verjaardag had ik rijles, en vanaf dag 1 kon ik het prima vinden met Rob. De sfeer in de auto was altijd goed. Elke week had ik rijles, en als ik een keer niet kon was er altijd wel een andere dag te plannen. Door vaak te oefenen en goede uitleg van Rob is het gelukt om alles in 1 keer te halen! Kortom: een goede voorbereiding voor het echte werk! "

voordeel Loes: "In januari van dit jaar had ik mijn allereerste rijles. Super spannend vond ik het. Maar toen Rob mij eenmaal had opgehaald en we op weg waren, vond ik het meteen heel erg leuk. Ik keek elke week weer uit naar het uurtje rijles. Het fijne aan rijlessen hebben bij Rob was dat hij altijd praatte. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen dat fijn vindt, maar ik heb dat wel als heel prettig ervaren. Zo bleef ik mijn zenuwen de baas en ging de rijles voorspoedig. Al na vier rijlessen mocht ik de 'grote' weg op, ineens 100 km/u rijden! Dat ging me toch snel! Echt heel erg gaaf vond ik dat. Wel heel spannend aan het begin, maar Rob stelde me gerust. Ik mocht immers niet zomaar die weg op als hij geen vertrouwen in mij zou hebben. In mei heb ik mijn theorie examen gehaald. Meteen heb ik Rob opgebeld en hij was heel blij voor me. Een tijdje later heeft een nieuwe BMW gekocht. Maar Rob kon niet uit de kleuren kiezen. 'Loes, welke kleur moet ik nou kiezen?' kreeg ik vaak te horen. 'Zwart' was steevast mijn antwoord. En ja hoor, toen hij me kwam ophalen met de nieuwe auto was het een zwarte BMW. ONZETTEND gaaf! Ik was door het dolle heen! Rob heeft met deze auto een super beslissing genomen! En na ongeveer 35 rijlessen had ik mijn praktijk examen ook gehaald en kon ik, na het aanvragen en ophalen van mijn rijbewijs, zelfstandig de weg op!"

voordeel Jeroen: "Direct begonnen met rijlessen na mijn 18e verjaardag en met Rob als prima rijinstructeur nog redelijk snel gehaald. Door de flexibiliteit en de directheid waarmee hij aangeeft wat er precies van je verwacht wordt, is de weg naar het rijbewijs zo te vinden!"

voordeel Niek: "Op een informele maar constructieve manier les krijgen in auto rijden; een goede formule om het rijden onder de knie te krijgen! Met daarbij leuke theorielessen, een mooie lesauto en lessen in het weekend of 's avonds kon ik na 25 lessen en in één keer geslaagd te zijn, zelf wegrijden!"

Autorijschool Rob Hartholt

Telnr.:

0572 39 12 01

Mobiel:

06 22 386 125

Email:

info@robhartholt.nl

Adres:

Van der Capellenweg 5

8141 EE Heino